Utleie Dagsturhytte Søyahuset

Dagsturhytte / Søyahuset

Dagsturhytte / Søyahuset (Gml.Søyahuset) Disse 2 enhetene

Både Dagsturhytte og Søyahuset er fullt møblert og har dekketøy. Det er installert NYTT kjøkken, parkett på gulver og nye møbler i stue. Tak og vegger har fått friske farger, alt har blitt veldig bra for å si det kort!

2 etg i over Dagsturhytte er ferdig innredet og romme 8 senger. For å få tilgang til sovesal/rommet MÅ en også leie Søyahuset i tillegg, da det er det huset som gir tilgang til sovedelen. Vaske i denne delen kommer i tillegg, hvis du ikke ønsker å gjøre dette selv.

Leietager følger de utleieregler som er satt/hengt opp i de respektive bygg.

Det er nå nytt bad/WC i 2 etg i gml. huset for de som leier Søyahuset , såkalt gml.huset.

Lokale kan leies til arrangementer under visse forutsettinger.

Ønsker du å leie, sendt mail til post@aamotfiske.no , slik at ditt ønske kan behandles. Alle får svar på mail om ikke samme dag som forespørsel er sendt av deg, så innen rimelig tid. Det lages leieavtale som sendes leietager pr mail ,det året leien skal finne sted. Oppfordrer dere allikevel å sende oss en påminnelse samme år, som leien skal finne sted til oss , da det kan være endringer i styret fra år til år. KALENDER ER TIL EN VÆR TID OPPDATERT.

 

For Mer Info

Ønsker du informasjon om lokalene kan du ring Borger Trondsen (leder) mob 91356872 , Bjørn Vegard Strand mob 95366225 eller Rune Bromark mob 40400228 (sekretær)

Skal du ha selskap eller bursdagslag (over 30år), leier vi også ut Dagsturhytte til en rimelig pris. Som medlem får du også her rabatt ved leie.

Utleie til personer under 30 år, er ikke ønskelig fra vår side.Skader som påføres av leietager MÅ erstattes.

For mer info, se utleiekalender Dagsturhytte som er egen fane. Vi tar kun forhåndsbestilling for de kalenderårene som foreligger i egen fane. (Kalender for årene finner du som egen fane)

Rull til toppen